Gazi İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitimin genel,özel amaçlarına ve ilkelerine uygun, gelişen teknolojiyi yakından izleyen ,üretken ve kendilerini gerçekleştirmiş bireyler olmalarını sağlamak.Öğrencileri milli,kültürel ve manevi değerlere sahip bunları benimseyen ve yaşatan bireyler olarak yetiştirmek

Misyon: Erdemli,çağdaş,yeniliklere açık,girişimci,üretken bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Akademik başarı olarak 2012 Sbs yerleştirme sonuçlarına göre çeşitli ortaöğretim kurumlarını kazanan öğrencilerimizin sayıları: Fen Lisesi´ni 2 öğrenci,Anadolu Öğretmen Lisesi´ni 4 öğrenci,Anadolu Lisesi´ni 14 öğrenci,Anadolu Sağlık Meslek Lisesi´ni 5 öğrenci,Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi´ni kazanan 1 öğrenci, Spor Lisesi´ni kazanan 1 öğrenci,Anadolu İmam Hatip Lisesi´ni kazanan 2 öğrenci ,Endüsti Meslek Lisesi´ni 2 öğrenci kazanmıştır.

Saatler: 08.40-14.30
Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://calgaziilkokulu1.meb.k12.tr

Adres - Hüseyinler Mah. Denizli Caddesi No75 Çal /DENİZLİ

Yerleşim Yeri - Hüseyinler Mahallesi, Denizli Caddesi, No:75 Çal/DENİZLİ

Adres - Hüseyinler Mah. Denizli Caddesi No75 Çal /DENİZLİ

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezindedir. Dolmuşlar yarım saatte bir hizmet vermekte olup ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı 65 km´dir.