Mehmet BULDANLI - Okul Müdürü

Denizli’nin üzüm diyarı ilçesi Çal’ın Hançalar mahallesinde bir eylül günü dünyaya geldim.  İlkokulu ve ortaokulu mahallemde, liseyi ise Denizli İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Dokuz eylül üniversitesi Buca eğitim fakültesi Din kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. 2013 yılında Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Gazeller ilk-ortaokulunda göreve başladım.  Vatani görevimi Van ili, Erciş ilçesi, Ulupamir Ortaokulunda asker öğretmen olarak tamamladım. Gazeller ortaokulunda görevlendirme müdür yardımcısı olarak 2 yıl çalıştım. 2018 yılında Çal Sazak ortaokuluna tayin oldum. 2021 yılında Müdür yardımcısı olarak Süller ilkokuluna atandım. 2022 yılında Gazi ilkokulunda Müdür olarak göreve başladım.

Millî Eğitim Bakanlığınca düzenlenen çok sayıda hizmetçi eğitim faaliyetlerine katıldım.

Millî Eğitim Bakanlığının onayıyla ülke genelinde Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesiyle uygulanan "Bayrağımın Altında Ne Var" projesinde görev aldım.

Birçok yayın evine, yardımcı kaynak kitapları için soru yazarlığında ve editörlüğünde bulundum.

(258) 751 3084 Eposta