Okulumuz Gazi İlkokulu Ulusal Kalite Etiketi ile Ödüllendirildi.

Okulumuz Gazi İlkokulu Ulusal Kalite Etiketi ile Ödüllendirildi.

20.11.2023 69

2022-2023 Eğitim-Ögretim yılında ingilizce öğretmenimiz Ayşen KARABEKE koordinesinde Türkiye'deki ilkokullar ve AB ülkelerinden yabancı ortaklar ile birlikte yürütülen "English with Twinky" adlı eTwinning projesi kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Okul müdürümüze, değerli öğretmenimize ve öğrencilerimize verdikleri emek ve ayrıldıkları zamandan ötürü teşekkür eder,gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ederiz. 

Proje Mart ayında başlaşamış olup 5’i yabancı 11 ortaklı “English with Twinky” (Twinky ile İngilizce ) eTwinning projesinde öğrencilerin farklı web 2.0 araçları kullanarak içerik üretmeleri, dil ve sosyal becerilerini geliştirmeleri, birbirleri ile işbirliği içinde olmaları ve farklı kültürler ile tanışarak İngilizce kullanımı konusunda farkındalıklarını arttırmayı amaçlamıştı.

 

Öğrencilerin iletişim ve işbirliği, takım çalışması, kültürler arası etkileşim, güvenli internet, bilgi ve iletişim teknolojileri araç ve gereçlerini kullanım becerilerinin arttırılması hedeflenmişti. 

Proje sonunda ortak dilinin İngilizce olması sebebiyle öğrenciler yabancı dil becerilerini geliştirme fırsatı buldular. Proje süresince yapılan etkinlikler ile Web2.0 araçlarını tanıma ve aktif bir şekilde kullanma becerisine sahip oldular.

Öğrenciler E-twinning projesiyle ülkemizin farklı illerinden ve farklı ülkelerden yaşıtlarıyla buluşup ortak ürünler hazırladılar. Gazi ilkokulunun ilk e-twinning projesi olan “English with Twinky” ile öğrenciler Çal ilçesini sesli olarak tanıttı ve kendi yaptıkları etkinlikleri okulda sergileyerek projelerini tamamladılar.

Proje sonunda okulumuz Gazi İlkokulu Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

20-11-202320-11-202320-11-202320-11-2023